Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tinejdžerica u trgovini

Šokiralo ju je ono što je ugledala na računu nakon što je kupila 'cugu'

Račun s posebnom naplatom
Foto: Twitter
1/2
08.08.2014.
u 17:07

Sve što je željela bio je kupiti fino vino uz koje će se opustiti nakon posla. No nije očekivala da će joj se dogoditi nešto bizarno

Kada je 19-godišnja studentica Sian Heather otišla kupiti bocu finog rosea uz koju bi se opustila nakon posla, ostala je u potpunom šoku. Pri kupnji vina u trgovini Bargain Booze ( jeftina cuga) u britanskom Eastburenu, piše BuzzFeed, prodavači su je zamolili da pokaže osobnu iskaznicu, a ''uslugu'' su joj naplatili 1 peni!

Nakon što je pogledala račun na kojem je posebno bila istaknuta i ta ''transakcija'', djevojka se zapitala koliko su joj puta isto i ranije uračunali u cijenu a da nije zamijetila. Poslala je upit Bargain Boozeu, a oni su joj putem Twittera odgovorili da riječ o izoliranom incidentu. Ipak, pogledom na račun da se naslutiti kako je ova ''usluga'' unaprijed uračunata u kupnju alkoholnih pića.

>>Istine i mitovi o mamurluku. Kako preživjeti 'jutro poslije'

Komentara 35

KO
Kora
18:05 08.08.2014.

Zbog problema 1 penija ja čitala ovaj članak!?

HR
hrxxx111
23:25 08.08.2014.

opet neke sokantne vijesti :O sokantno je u sto se ovaj vecernji pretvara. Mene svaki dan potkradaju u nasim trgovinama. Sve cijene na .99 i .98 a nitko tu 1 lipu ne vraca

VI
Vito
08:43 09.08.2014.

Oni svoju valutu cijene ___________ Kad ste vidjeli da vam je blagajnica uzvratila, u Hrvatskoj, jednu lipu????? _______ Kad ste vidjeli da vam je uzvratila dvije lipe, pet lipa?????????? __________ Za takve bi trebalo zatvoriti cijeli lanac trgovina, jer oni na tim lipama u stvarnosti više zarađuju ne plaćajući porez na njih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije