Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Let iz noćne more

Napravio ludost zbog koje je zrakoplov morao prisilno sletjeti, prijeti mu 20 godina zatvora!

Zrakoplov
Foto: Pixabay
12.11.2016.
u 22:18

Kada je počeo urinirati u kabini, osoblje ga je, uz pomoć putnika odvelo u zahod. On ih je tada sve zašamarao i kazao kako u Meksiku poznaje ljude koji će ih odmah ubiti

Oliver Gee, 34-godišnji je putnik koji je svojom golotinjom i prijetnjama da će ubiti putnike uspio natjerati pilota da prijevremeno spusti zrakoplov. 

Prijeti mu 20 godina zatvora zbog pijanstva i pokazivanja svojih genitalija putnicima, prenosi Metro

Zrakoplov koji je trebalo iz Cancuna u Meksiku sletjeti u Frankfurt, imao je prisilno izvanredno slijetanje u SAD-u, nakon što je situacija s Oliverom počela eskalirati.

Švicarski putnik koji je svjedočio ekscesu Britanca s meksičkom adresom, rekao je kako je Oliver skinuo svoju majicu i hlače i vikao kako preferira droge umjesto alkohola. Postao je nasilan, pa je Švicarac morao zaštiti svoju kćer.

Oliver je odmah nakon polijetanja zahtjevao da mu se posluži alkohol te je pokazivao agresivnost u ponašanju. Osim što je prijetio putnicima da će ih ubiti, prestrašio je i 3-godišnje dijete.

Kada je počeo urinirati u kabini, osoblje ga je, uz pomoć putnika odvelo u zahod. On ih je tada sve zašamarao i kazao kako u Meksiku poznaje ljude koji će ih odmah ubiti.

Nakon prisilnog slijetanja, Olivera je preuzeo FBI, a zrakoplov je nastavio svoje putovanje u Njemačku. 

>> MiG 21 parkiran ispred Fakulteta strojarstva. Evo zbog čega...

Ključne riječi

Komentara 1

DH
dalibor.hren
14:52 13.11.2016.

Taj će dobiti 20 godina robije, a Horvatinčić je ubio dvoje ljudi i bit će oslobođen!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije