Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neobičan prizor

Porodila se pred ulazom trgovine, a kupci je zasuli novcem

porod
Foto: Boris Ščitar/Večernji list
02.07.2014.
u 14:23

Nadia Hussain, djelatnica trgovine koja je svjedočila neobičnoj sceni rekla je kako su kupci glasno bodrili trudnici te joj zasuli s novcem

Kupci trgovine Primark u Birminghamu ostali su u šoku nakon što se žena porodila pred samim ulazom, javlja Independent.

Trudnica koja je prolazila središtem Birminghama iznenada je dobila trudove ispred trgovine odjećom. Osoblje trgovine pohitalo je pomoći trudnici koja je djevojčicu rodila na ulici nakon čega su oboje prevezeni u bolnicu te je se njima sve u redu.

Nadia Hussain, djelatnica trgovine koja je svjedočila neobičnoj sceni rekla je kako su kupci glasno bodrili trudnici te joj zasuli s novcem.

 - Dobila je oko 300 ili 400 funti, a cijelo je vrijeme mahala prolaznicima i govorila im da je snimaju.

>> Službenica se porodila u sudu, pomogli joj spremačice i portiri

Ključne riječi

Komentara 1

TA
tanja1981
15:01 03.07.2014.

odvratno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije