Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Nismo mogli vjerovati'

Otišli u šumu na romantičnu šetnju, nisu očekivali na što će naići

Par u šetnji
Foto: Thinkstock
26.11.2014.
u 09:54

Nismo očekivali da ćemo vidjeti takvo nešto u šumi koja nije privatna – izjavio je 35-godišnji Oscar

Par iz Engleske prošlog je vikenda otišao u romantičnu šetnju šumom na sjeveru Londona, gdje ih je dočekalo nešto što nisu očekivali – plantaža marihuane.

Oscar Lerin (35) i njegova djevojka tijekom šetnje skrenuli su sa staze nekoliko metara kako bi potražili gljive. No, umjesto gljiva pronašli su nešto drugo – 70-ak uzgojenih stabljika marihuane. – Bilo je smiješno, nismo mogli vjerovati. Nismo očekivali da ćemo vidjeti takvo nešto u šumi koja nije privatna – izjavio je Oscar, piše Daily Mail.

– Volimo prirodu i otišli smo u šumu Epping u šetnju i potražiti gljive. Šetali smo i šetali i ja sam pogledao oko sebe i pomislio kako to izgleda kao plantaža marihuane – rekao je Oscar i dodao da je miris bio toliko intenzivan da nije bilo sumnje o čemu je riječ.

Napomenuo je i da se plantaža nalazi u blizini šumskog puta, iza velikog grmlja. – Mislim da je bilo 60 ili 70 komada stabljika na površini od otprilike 15 do 20 četvornih metara. Tlo je bilo drukčije, tamo je bio najlon i na vrhu je bila drukčija zemlja – objasnio je Oscar.

Za šumu u kojoj je pronađena marihuana nadležan je grad iz kojeg još nisu dali komentar na otkriće plantaže.

>> Zbog ove fotografije žene Google mora platiti 13.500 kuna odštete

>> Izvještavali UŽIVO o poplavama pa snimili nešto što nisu očekivali

Komentara 17

Avatar rothmans
rothmans
10:58 26.11.2014.

A kak ja nemrem nikad naci tako nesto, ja obicno stanem u govno

SE
sestrićna
11:24 26.11.2014.

jeli barem curka u šumici duvala ako već on nije ?

MO
Milka Oreo 300g.
10:41 26.11.2014.

naslov zvuci kao da su dobili na lotu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije