Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznenađenje

Mislio da će skočiti bungee, a kad ono...

Foto: Youtube Screenshot
30.05.2014.
u 09:03

Cijela je psina naravno zabilježena kamerom, a video je na YouTubeu u manje od tjedan dana dobio više od milijun klikova

Prijatelji mladog Nizozemca odlučili su izvesti vrhunsku psinu mladoženji koji je zbog nje doslovno doživio ''hladan tuš''.

S povezom na očima prijatelji su mladoženju uvjerili kako će izvesti bungee skok, a što se dogodilo poslije, pogledajte u videu.

Cijela je psina naravno zabilježena kamerom, a video je na YouTubeu u manje od tjedan dana dobio više od milijun klikova.

>> Otkrili da im čistačica krade novac pa joj priredili 'iznenađenje'

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar liquidsky
liquidsky
11:01 30.05.2014.

Nešto nije u redu... otkud fora da su ga nagovarali na bungee kad u blizini nema ni jednog objekta ni krana za to? Ili je tekst imbecilan ili je to tip kojeg su gurnuli u vodu, što je i malom djetetu jasno već na početku gledanja ovog s...nja

Avatar Pero2013
Pero2013
12:38 30.05.2014.

hahahahaha dobar fora

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije