Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neutraliziraju miris

Japanci izumili gaće u kojima slobodno možete puštati vjetrove

'16.04.2009.,Zagreb -  Tkalciceva 10,Roland Lodoli ispod crkve u njenom prostoru ima ducan i prodaje push up muske gace, crkva nema nista protiv. Photo: Marin Tironi/24sata'
'Marin Tironi/24sata'
12.11.2012.
u 16:26

Japanska tvrtka izumila je specijalne gaćice koje apsorbiraju i brzo uklanjaju neugodne mirise te u kojima puštanje vjetrova više nije tako neželjena tjelesna potreba

Novi izum iz Japana oduševit će mnoge kojima svakodnevna nadutost zadaje velike probleme na radom mjestu i u društvu. Njima bi u pomoć mogle priskočiti specijalne gaćice koje apsorbiraju i brzo uklanjaju neugodne mirise i u kojima puštanje vjetrova više nije tako neželjena tjelesna potreba. Piše o tome News.com koji navodi da je fascinantni komad donjeg rublja usavršila i proizvela tekstilna kompanija Sieren.

– Na razvoju modela radili smo nekoliko godina, a prvotno samo ga namijenili onima kojima je potrebna medicinska skrb i pomoć poput bolesnika ili umirovljenika. Iznenadili smo se kad su naš proizvod sve više počeli kupovati obični ljudi – kazala je glasnogovornica kompanije Nami Joshida koja je i otkrila tajnu njihova proizvoda koji je preko noći postao hit na tržištu. Naime, čudotvorne gaćice načinjene su od tekstilnih vlakana ''podržanih'' keramičkim česticama koje pomažu ukloniti neželjene mirise, a koje je tvrtka, nakon uspjeha s gaćicama, sada počela koristiti i u proizvodnji ostalih artikala. Cilj im je tržište pokoriti i čarapama protiv smrada te majicama koje apsorbiraju miris znoja ispod pazuha.

>>VIDEO Japanci izmislili WC školjku koja brani jedanaesterce!

Komentara 4

ZI
ziva_istina
20:14 12.11.2012.

I posto su im te prdigace?

RA
raspad
16:53 12.11.2012.

Mi takvih problema sa vjetrovima nemamo

MI
mickeyzg
17:09 12.11.2012.

A prigušuju li te gaćice i zvuk?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije