Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
David protiv Golijata

Snagator umalo umro od ugriza bubamare: 'Nikad se nisam tako bojao'

Reza
Foto: Instagram
1/3
12.11.2016.
u 17:11

Ugriz koji ga je mogao stajati života....

Reza Rezamand 31-godišnji je tijelograditelj koji je zamalo umro od posljedica sepse nakon što ga je bubamara ugrizla za stopalo.

Bio je to incident koji je 186 centimetara visokog tijelograditelja potakla da osvijesti opasnost od naoko bezopasnih kukaca.

U intervjuu za The Sun rekao je kako je nakon što mu je stopalo oteklo pohitao doktoru koji mu je prepisao antibiotike. No antibiotici nisu djelovali, pa je Rezamnad hitno prebačen u bolnicu kako bi mu spasili život.

- Imao sam sreće. Nikad više u svom životu neću dotaknuti bubamaru - rekao je.

- Nikada se u životu nisam bojao. Mogu podići uteg od 180 kilograma, a zamalo me ubila tako sitna stvar kao što je bubamara.

Ovaj otac i vlasnik trgovine suplementima rekao je kako bi ga ignoriranje ugriza sigurno stajalo života. 

- Želim podići svijest o ovome i reći svima koji su se našli u sličnoj situaciji da odmah otiđu doktoru - zaključio je. 

>> Tinejdžer umro nakon moždanog udara uzrokovanog ljubavnim ugrizom

Ključne riječi

Komentara 4

DE
dejandenkovic
19:07 12.11.2016.

bahhaahaha a sta je to tijelograditelj????

RI
ribar110
17:57 12.11.2016.

Kaze da je to bio incident interesantan izraz kao i clanak.Sav sam se preznojio od uzbudenja dok sam citao stvarno napeto i poucno.

DU
Deleted user
13:39 30.12.2016.

kako loše...copypaste bodybuilder je google translator preveo kao tjelograditelj. Užas Valjda je isto tako krivo preveo lady bug ili nekog drugog kukca, na sto poluintelekt zvan piskaralo, nije imao dovoljno opce naobrazbe da ispravi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije