Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BAŠ NEMA SREĆE

Otrovni pauk ugrizao ga za penis drugi put u pet mjeseci

pauk crvenih leđa
Foto: Thinkstock
28.09.2016.
u 09:10

Australca Jordana (21) pauk je ugrizao u utorak na gradilištu u Sydneyu dok je koristio prijenosni WC

Mladi Australac Jordan doista nema sreće – otrovni pauk ugrizao ga je za penis već drugi put u pet mjeseci.

– Ja sam najnesretniji tip u zemlji u ovom trenutku – komentirao je za BBC 21-godišnjak koji nije htio otkriti svoje prezime.

Pauk ga je ugrizao u utorak na gradilištu u Sydneyu dok je koristio prijenosni WC, iako ih je nakon prvog bliskog susreta s paukom izbjegavao.

– Nakon što se dogodilo prvi put, doista ih više nisam htio koristiti. Zahodi su taj dan bili očišćeni pa sam pomislio da mi je to prilika da ga upotrijebim. Pogledao sam ispod oba sjedala i onda sam sjeo i izvršio nuždu. Ubrzo potom previjao sam se od boli – rekao je Jordan kojeg su kolege prevezli u bolnicu iz koje je ubrzo pušten. 

Nije siguran koji ga je pauk ugrizao ovaj put, ali prije pet mjeseci to je bio pauk crvenih leđa. Iako su zabilježene smrti prouzročene njegovim ugrizom, nijedna se nije dogodila od nastanka antiotrova 1956. godine.

>> Hrabrost ili ludost: Gurnuo ruku u rupu punu paukova

>> Dosta vam je pauka u kući? Evo kako ih se možete riješiti

Komentara 1

RA
radekbrod
17:28 28.09.2016.

pa kam ga taj rivle ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije