Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjedni i vozi!

Brod prvi u Slavoniji dobio javni prijevoz biciklima

javni bicikli
Foto: Ivica Galović/Pixsell
1/4
14.09.2015.
u 11:50

Za 79 kuna godišnje bicikl će se moći iznajmiti svaki dan na pola sata

Slavonski Brod postao je prvi grad u Slavoniji koji ima javni prijevoz biciklima. Pod sloganom "Sjedni i vozi!", građanima na raspolaganju stoji 15 bicikala na tri stanice.

Za 79 kuna godišnje bicikl će se moći iznajmiti svaki dan na pola sata. Projekt vrijedan 256 tisuća kuna sa 40 posto sredstava sufinancirao je Fond za zaštitu okoliša. U Gradu kažu kako su se na uvođenje bicikala u sustav javnoga gradskog prijevoza odlučili jer je riječ o ekološkom, zdravom, brzom i zabavnom prijevoznom sredstvu za kratke dionice.

Komentara 1

JB
jbt...
13:55 14.09.2015.

...bas lijepo....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije