Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagrebački dnevnik Patrika Maceka

Subotnja svitanja pršte mladošću

Zagreb, jutro, docekati jutro, povratak sa tuluma,  snimio Patrik Macek
16.07.2014.
u 10:39

Još jedan selfie s najdražim društvom i novim prijateljima, posljednji razgovor uz cugu... i onda trk kući

Noćni provod bio je nezaboravan. Još jedan selfie s najdražim društvom i novim prijateljima, posljednji razgovor uz cugu i tek ispečeno pecivo, razmjena telefonskih brojeva, "lajkanje" već objavljenih slika na Fejsu i onda trk kući – love se prve jutarnje tramvajske linije. Ili doziva taksi. A dok taksist čeka, pada dogovor za sljedeći provod, na istom ili nekom drugom mjestu, svejedno.

Zagreb živi i u cik zore. Jelačićev trg i Dolac pršte mladošću i smijehom kao da je dan odavno odmakao, dečki i cure sastaju se i s jutrom rastaju kao i generacije prije njih. Školske obveze, ispiti na faksu, mamino ili tatino vječito grintanje, gospodarska kriza, visoka politika... ničeg nema u subotnja i nedjeljna svitanja. Samo Zagreb i njegova bezbrižna mladost.

>>Političari, sramite li se "kontejnera"?

Komentara 3

Avatar SimeDjodan
SimeDjodan
03:00 17.07.2014.

Bas me zanima koliko ce se smijati kad odrastu. I shvate gdje su, sto su, i koliko su ... Do grla.

Avatar Cat
Cat
11:24 18.07.2014.

Divno je biti mlad i neopterećen s onim što se događa u društvu. Sada im je vrijeme da budu veseli i bezbrižni. Ne trebamo im to nikada oduzeti. Imaju cijeli život za brige i probleme.

KO
Kontry
18:30 21.07.2014.

Samo se smijte i veselite, dragi moji mladi i bezbrižni sugrađani (a i ostala omladino)! Samo ružite i tulumarite (ali ne pretjerujte u ničemu - znate dobro na što mislim!), već će sami po sebi doći dani i godine kada vam to više neće biti moguće, kada Vas sustignu brige svakidašnje! Zato sad iskoristite mladost i bezbrižnost, jer ovu priliku koja Vam je Bogom dana više nikada nećete imati! Uživajte!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije