Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
marija selak raspudić

'Zvonimir Troskot je financijski stručnjak i revizor koji Zagrebu nasušno treba'

Zvonimir Troskot Mostov je kandidat za gradonačelnika Zagreba
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/8
16.12.2020.
u 15:46

Most održao konferenciju za mediju na zagrebačkom Zrinjevcu

Izabrali smo najboljega, Zvonimira Troskota. Rrekao je na početku konferencije za medije predsjednik Mosta, Božo Petrov, najavivši svojeg kandidata na sva zvona i istaknuvši kako Troskot  "uživa potporu i podršku cijele stranke. Predsjedništva i Kluba zastupnika te cijele strukture. On je taj koji ima i znanje i sposobnost nakon dva desetljeća maknuti Milana Bandića i omogućiti Zagrepčanima da  imaju bolju kvalitetu i bolji život u ovome gradu“.

- Imam deset godina iskustva rada u poslovnom svijetu. Pregledavao sam financijske izvještaje najvećih korporacija i tvrtki u Hrvatskoj, u regiji i u svijetu i to su tvrtke koje po brojkama odgovaraju broju zaposlenih u Gradskom poglavarstvu i Holdingu“, rekao je Mostov kandidat za zagrebačkog gradonačelnika.

Istaknuo je i na što će se usmjeriti tijekom kampanje za lokalne izbore i nakon preuzimanja vlasti u Zagrebu.

- Financije, revizija i upravljanje dugom. To je nešto čime sam se bavio tijekom cijele svoje poslovne karijere i to planiram primijeniti i sada - objasnio je Troskot i dodao kako posjeduje i menadžerske vještine.

Nahvalio ga i Nino Raspudić dodajući kako njihov kandidat ima financije u malom prstu, a to je što metropoli u ovakvim vremenima treba.

- Činjenica da pet mjeseci prije izbora izlazimo s kandidatom za gradonačelnika i činjenica da već mjesecima intenzivno radimo na terenu, gdje je ustrojeno po svakoj gradskoj četvrti, a 17 ih ima, kompletni timovi i da se to sada spušta doslovno do razine mjesnih odbora govori da u ovu bitku za Zagreb ulazimo vrlo ozbiljno, možda najozbiljnije od svih dosadašnjih aktera i da je mislimo dobiti - naglasio je Raspudić. A s njim se složila i Marija Selak Raspudić.

- Nismo radili grandiozne ankete, ispitivanja javnog mijenja i kalkuliranja s nečijom popularnošću. Zvonimir Troskot je financijski stručnjak i revizor koji Zagrebu nasušno treba. Potrebno je istaknuti da je to čovjek bogatog međunarodnog iskustva, čovjek koji je usavršavao svoje znanje i u drugim zemljama u Europi i svijetu poput Švicarske, Argentina i Singapura - navela je.

Podršku kandidaturi, dao je i Mostov kandidat za gradonačelnika Rijeke, Marin Miletić, koji je Troskota opisao u tri dimenzije, a to su poštenje, vizija i timski rad.

- Poštenje ne može dati netko tko sam nije pošten. Viziju može donijeti netko tko promišlja grad i tko živi grad i diše grad. Timski rad, Zvonimir je po tome poznat. Grad Zagreb nema boljeg kandidata od njega - istaknuo je Miletić.

Što se stranke tiče, nadovezao se Nikola Grmoja, "Bandić je bivši, pitanje je tko će ga naslijediti". 

Komentara 4

DA
DarthVader
20:08 16.12.2020.

Samo se ti nama mani ZG-a i ostani u Svetoj Nedjelji.

Avatar Sokol
Sokol
16:24 16.12.2020.

Hahahhahahahahahah. Zasto ga se ne pita kod kojih je tvrtki isao na reviziju

TM
trade_mark
09:30 17.12.2020.

hahahahaha... nasušno nam treba isto kao što ste ti i tvoj mušž potrebni na nacionalnoj razini. bože, neki ljudi ulaskom u sabor/politiku stvarno izgube doticaj sa stvarnošću!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije