Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na velesajmu

Znanstvena zumba sutra otvara piknik promidžbe znanja

12.09.2014.
u 10:30

Zbog lošeg vremena Znanstveni piknik prebačen je na Zagrebački velesajam

Više od 50.000 posjetitelja očekuju organizatori na ovogodišnjem Znanstvenom pikniku, koji će se 14. rujna od 9.30 do 20 sati održati na Zagrebačkom velesajmu.

Svi oni koje imalo zanima znanost doći će na svoje, uvjerava Renata Brkić iz udruge Baltazar, koja organizira događaj.

– Iako smo počeli skromno, za znanost smo uspjeli zainteresirati različite tipove ljudi, od umjetnika preko društvenjaka do prirodnjaka – rekla je Brkić, dok je pročelnik Gradskog ureda za obrazovanje Ivica Lovrić dodao kako se nada da će se uskoro na Velesajmu otvoriti Centar za popularizaciju znanosti u kojem će zainteresirani moći na zanimljiv način upoznavati znanost.

Organizirane su cjelodnevne radionice, a sve počinje ujutro znanstvenom zumbom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije