Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Od Zagreba za Goricu

Živciraju li vas ovakvi? Pogledajte ovu neopreznu vožnju

peugeot
14.04.2014.
u 12:15

Vozač se nepropisno ubacivao ispred drugih vozila, a gotovo cijelo vrijeme vozio se po sredini prometnice s dva traka

Jedan čitatelj poslao nam je video koji prikazuje kako je nepoznati vozač Peugeota 106 zagrebačkih registracijskih oznaka neoprezno vozio čineći brojne prekršaje na cesti D30 iz Zagreba prema Velikoj Gorici.

On se, naime, nepropisno ubacivao ispred drugih vozila, gotovo cijelo vrijeme vozio se po sredini prometnice s dva traka, a druga vozila u nekoliko navrata morala su se odmicati da bi izbjegla sudar.

Sve nesmotrene poteze ovog vozača pogledajte u videu.

>>Na motociklu pobjegao policajcima jureći brže od 250 km/h!

Komentara 26

DU
Deleted user
12:27 14.04.2014.

mene zivciraju reklame na vecernjem pa nisam uspio ni pogledati video

MI
mickeyzg
13:51 14.04.2014.

Živciraju me ovakvi koji se ponašaju kao da su sami na cesti... Ajd, da je skrenuo lijevo prema aerodromu, još bih i razumio da se čovjeku jako žurilo (što sigurno nije opravdanje za ovakvu vožnju), ali je otišao ravno... Btw,w, živciraju me i ovakvi koji za vrijeme vožnje mogu mobitelom snimati događanja na cesti... Vidi se da je snimano sa vozačeve, a ne sa suvozačeve strane...

TO
Tot
12:29 14.04.2014.

nije neki vozač ali nije ni budaletina kao čaćić

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije