Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
17 dana zabave

Zipline, dječji disko i crtanje s mlijekom i pjenom za brijanje čekaju vas od sutra na Bundeku

Foto: ZGodionica
1/4
25.08.2022.
u 13:36

U programu ovogodišnjeg festivala sudjelovat će i Hrvatski prirodoslovni muzej, Hrvatska olimpijska akademija, Muzej iluzija, Prijatelji životinja, Udruga Smiješak za sve te Ogulinski festival bajke

Kako posaditi biljku, kako plesati na svili, kako izgleda slika naslikana s mlijekom i pjenom za brijanje? Sve to, i još više od toga, vaši mališani mogu naučiti u narednih 17 dana ZGodinice na Bundeku. Počinje sutra u 18 sati velikim znanstvenim showom "Ledeni izlet" kojim će ekipa iz "AHA Pokusa" dati svoj doprinos borbi protiv globalnog zatopljenja i to - lokalnim zamrzavanjem!

U programu ovogodišnjeg festivala sudjelovat će i Hrvatski prirodoslovni muzej, Hrvatska olimpijska akademija, Muzej iluzija, Prijatelji životinja, Udruga Smiješak za sve, te Ogulinski festival bajke koji će gostovati 2. rujna. Tu je i Energetski institut Hrvoje Požar s EU projektom LABEL2020 u okviru kojega je i osmišljen simpatičan lik "Labelko" koji također dolazi na ZGodionicu.

Foto: ZGodionica

Radionicu sadnje biljaka održavat će zagrebačka concept cvjećarna "Đardin", a na rasporedu su i sportske aktivnosti poput squasha, badmintona, košarke i crossfita. Zabavljat će se i uz Harry Potter radionice Ministarstva magije, plesne radionice "Universe Dance Crewa", radionice Hrvatskog prirodoslovnog muzeja, te luda slikaonica s mlijekom i pjenom za brijanje, crtanje grafita, upoznavanje sa zdravom prehranom i još štošta. Na Bundek će doći i baka pletilica, učitelji Škole engleskog jezika "Helen Doron", mađioničar Japa i veseli klaunovi "Crveni nosovi". Ne smiju se propustiti niti zipline, uzbudljive kazališne predstave, dječji disko, te najljepše priče za laku noć. 

Festival će biti otvoren svakog dana od 16 do 23 sata, dok će se vikendom otvarati već u 10 sati. Detaljan program ZGodionice možete pogledati ovdje

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije