Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sanira se šteta

Zgrada Glavnog kolodvora i dalje privremeno zatvorena

Glavni kolodvor
Foto: Davor Puklavec/pixsell
1/4
23.05.2020.
u 17:26

Iz HŽ Infrastrukture objašnjavaju da je zgrada Glavnog kolodvora privremeno zatvorena za putnike jer je uslijed potresa koji je 22. ožujka pogodio Zagreb oštećena masivna kamena ograda na njezinu krovu.

HŽ Infrastruktura u subotu je izvijestila da je zgrada zagrebačkog Glavnog kolodvora privremeno zatvorena za putnike jer je uslijed potresa koji je u ožujku pogodio grad Zagreb oštećena masivna kamena ograda na njezinu krovu.  

"Zbog sigurnosti putnika, građana i željezničkog osoblja pristup kolodvorskoj zgradi i 1. peronu ograničen je odmah nakon potresa, a kretanje putnika i željezničkog osoblja u kolodvorskom prostoru trenutno se odvija sa zapadne strane kolodvora", navode iz HŽ Infrastrukture u priopćenju kojim reagiraju na netočne tvrdnje koje posljednjih dana objavljuju neki mediji u vezi funkcioniranja glavnog željezničkog kolodvora u Zagrebu.

Iz HŽ Infrastrukture objašnjavaju da je zgrada Glavnog kolodvora privremeno zatvorena za putnike jer je uslijed potresa koji je 22. ožujka pogodio Zagreb oštećena masivna kamena ograda na njezinu krovu.

Šteta je prijavljena Gradskom zavodu za zaštitu spomenika kulture i prirode Grada Zagreba, a u HŽ Infrastrukturi kažu da poduzimaju sve potrebne aktivnosti za njezino sigurno uklanjanje.

U priopćenju podsjećaju da je putnički željeznički prijevoz u Hrvatskoj, sukladno odluci Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, obustavljen 22. ožujka, a ponovno uspostavljen 11. svibnja i od tada se odvija redovno

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije