Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesreća na raskrižju

Užas u centru Zagreba: Tramvaj udario djevojčicu (12) u Frankopanskoj, iz bolnice otkrili težinu ozljeda

Zagreb: Blokirane Frankopanska i Savska zbog povratka delegacije Gruzije u hotel
Marko Lukunic/PIXSELL
13.09.2023.
u 18:58

Iz Klaićeve doznajemo da 12-godišnja djevojčica koja je stradala u prometnoj nezgodi hospitalizirana s nagnječenjima i oguljotinama po tijelu te prijelom ključne kosti.

Poslijepodnevne gužve u metropoli nisu mogle proći bez dodatnog kaosa i još jedne u nizu prometnih nesreća. Ovoga puta sve se odvilo u centru Zagreba u Frankopanskoj ulici, a zbog nesreće je došlo i do zastoja u javnom gradskom prijevozu te se očekuju kašnjenja, a dio tramvaja vozi obilazno.

– Zbog prometne nesreće u Frankopanskoj ulici, tramvajske linije 12, 13, 14 i 17 u smjeru juga prometuju obilazno preko Ulice Republike Austrije i Jukićeve do svojih trasa – izvijestili su iz ZET-a.

Kako navode iz Policijske uprave zagrebačke, tramvaj je na križanju Frankopanske i Dalmatinske udario maloljetnu osobu. Kako neslužbeno doznajemo, riječ je o djevojčici. Policija je dojavu dobila nešto poslije 16 sati, a neslužbeno dijete je s lakšim tjelesnim ozljedama prevezeno u Kliniku za dječje bolesti u Klaićevoj. U međuvremenu, promet Frankopanskom je normaliziran.

Iz Klaićeve doznajemo da 12-godišnja djevojčica koja je stradala u prometnoj nezgodi hospitalizirana s nagnječenjima i oguljotinama po tijelu te prijelom ključne kosti.

– Upravo je u tijeku dodatna dijagnostika, CT glave i vrata, pregled neurokirurga, vitalni parametri su joj stabilni i djevojčicaa je pri svijesti – potvrdio je za Večernji list ravnatelj Klinike za dječje bolesti, Goran Roić.

VIDEO Sudar u zagrebačkom Španskom: Jedan automobil završio na boku

Ključne riječi

Komentara 1

ZJ
Zjako
02:30 14.09.2023.

Treba paziti ! Tramvaj ne može izbjegavat , uz to se ne popravlja kak'spada i kočnice nisu bog zna kaj ispravne. Pruga je koma pa se ljulja .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije