Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
putnici ljutiti i ogorčeni

ZET-ov vozač pregledavao YouTube na mobitelu tijekom vožnje

ZET,vozač autobusa i mobitel
Foto: Snimio čitatelj
1/2
10.06.2015.
u 18:34

Vozač na liniji 268 šokirao je putnike, a jedan od njih mu je prišao s leđa, snimio fotografije te ih poslao našoj redakciji

Putnici ZET-ova autobusa koji je danas popodne prometovao na liniji 268 između Velike Gorice i Zagreba ostali su šokirani kada su u jednom trenutku shvatili da vozač tijekom vožnje u jednoj ruci drži mobitel.

Jedan od putnika približio mu se s leđa u Novom Zagrebu kako bi ''izvidio situaciju''. Pogledao je u mobitel i vidio da vozač surfa internetom te pregledava videouratke na YouTubeu. Šokiran i ljutit, fotografirao ga je s mobitelom u jednoj i volanom u drugoj ruci te nam poslao sporne fotografije.

>>Problemi ZET-ove linije 268: Čemu vozni red kad ga se autobusi ne drže?

>>Što je u ZET-u dobro i loše? Istražili baš u ZET-u što misle putnici

Komentara 18

TR
Trnjanec
20:08 10.06.2015.

Na liniji 268? Onoj koju su nedavno "istražili" Večernjakovci i napisali članak prema kojem je ispalo da ljudi lažu, jer je sve savršeno? Ma ne, to je neka pogreška, siguran sam.

PG
poducavam-glupe
19:44 10.06.2015.

Taj valjda ima vozačku pa si priuštio:))...

Avatar XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
18:41 10.06.2015.

Sposoban vozač ;)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije