Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
linije voze obilazno

ZET najavio radove: Sutra i prekosutra dio Vukovarske ostaje bez tramvaja, evo detalja

Zagreb: Zastoj tramvaja u Ulici grada Vukovara
Tomislav Miletic/PIXSELL
02.06.2023.
u 10:07

Obustavljeni tramvajski promet nadomjestit će se izvanrednom autobusnom linijom 616, koja će prometovati Ulicom grada Vukovara, od Savske ceste do Avenije Marina Držića.

U subotu i nedjelju (3. i 4. lipnja), u vremenu od 5.50 do 18 sati, bit će obustavljen tramvajski promet Ulicom grada Vukovara, na dijelu od Savske ceste do Avenije Marina Držića, zbog radova na zamjeni vozne žice.

Tramvajske linije 5 i 13 vozit će izmijenjenim trasama u oba smjera.

  • Linija 5: Prečko - Savska - Glavni kolodvor - Branimirova - Šubićeva - Kvaternikov trg - Maksimir
  • Linija 13: Zapadni kolodvor - Jukićeva - Savska - Frankopanska - Trg bana Josipa Jelačića - Glavni kolodvor - Autobusni kolodvor - Žitnjak

Obustavljeni tramvajski promet nadomjestit će se izvanrednom autobusnom linijom 616, koja će prometovati Ulicom grada Vukovara, od Savske ceste do Avenije Marina Držića. Vozni red izvanredne autobusne linije 616 pročitajte ovdje.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije