Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
moguće gužve

Zbog radova se od subote do sredine srpnja zatvara dio važne prometnice na zapadu Zagreba

Sanacija u tijeku, zagrebačka Selska cesta dan nakon poplave
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/28
01.06.2023.
u 15:27

Privremena regulacija prometa na Zagrebačkoj cesti zbog radova na revitalizaciji vrelovoda koje izvodi HEP Toplinarstvo započinje u subotu

Za potrebe izvođenja radova revitalizacije vrelovoda, koje izvodi HEP Toplinarstvo, na Zagrebačkoj cesti (Rudeš) na dijelu od kućnog broja 136 do kućnog broja 126, od subote 3. lipnja 2023. do nedjelje 16. srpnja 2023. zauzimat će se dio kolnika, a promet će se odvijati po preostalom slobodnom dijelu kolnika, izvijestili su iz grada.

Podsjetimo, revitalizacija vrelovoda u Zagrebu je u tijeku. U sklopu radova izmještaju se i mijenjaju cijevi u kvartovima Jarun, Gajevo i Staglišće zbog čega je sve do 6. lipnja zatvoren i dio jedne od najfrekventnijih prometnica u gradu.

Tako je, među ostalim, za sav promet biti zatvoreno križanje Ulice Ferdinanda Budickog s Horvaćanskom, gdje je onemogućeno i kretanje pješaka te biciklista po sjevernom nogostupu, a više o tome pročitajte OVDJE

GALERIJA: Pogledajte radove na Horvaćanskoj iz zraka, evo kad se cesta otvara za promet

Sanacija u tijeku, zagrebačka Selska cesta dan nakon poplave
1/28

 

Ključne riječi

Komentara 1

NO
Nordik
16:05 01.06.2023.

Petek i Peternel bi trebali dati dozvolu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije