Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Halo, halo

ZET možete zvati radnim danom od 7 do 22 sata

ZET 141 (1)
Sanjin Strukić/PIXSELL
02.09.2013.
u 08:35

Zadaća nam je biti što učinkovitiji, pružiti brzu i točnu informaciju, kazao je šef Ureda za odnose s javnošću, Tomislav Jurić.

Kontakt centar ZET-a od ponedjeljka, 2. rujna još je dostupniji i to radnim danom od 7 do 22 sata.  Aktualne informacije o prometu, cijenama i svim uslugama koje ZEt nudi dostupone su na broju 060 100 001.

Cijena poziva s fiksne linije je 1.16 kuna/min, a s mobilne 2.36 kuna/min. PDV je uračunat. 

Pohvale, prijedloge i prigovore operateri zaprimaju na besplatnom broju 0800 200 060. Operator: HT d.d., Savska cesta 32, Zagreb.

- Zadaća nam je biti što učinkovitiji, pružiti brzu i točnu informaciju pa ćemo zato i nadalje raditi na unaprijeđenju usluga, zadržavajući razvojni trend, a pružajući i nove sadržaje kroz različite komunikacijske modele. Uvijek kada će to zahtijevati gradski događaji, osobito u izvanrednim situacijama kao i tijekom većih posebnih prometnih regulacija, Kontakt centar će, sukladno i dosadašnjoj praksi, raditi i izvan uobičajenog radnog vremena – kazao je šef Ureda za odnose s javnošću, Tomislav Jurić.

>>Zagreb ima novu autobusnu liniju - prvi se provozao Bandić

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije