Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pomogla majci s djecom

Žena iz tramvaja oduševila Zagrepčane: Voljela bih je barem počastiti kavom

Zagreb: Kvar tramvaja izazvao prometni zastoj na Ilici
Sanjin Strukic/PIXSELL
16.11.2022.
u 09:48

Zagrepčanka je ispričala kako joj je jedna žena pomogla kad se s djecom vozila u tramavaju u trenutku kad je kćer povratila.

Jedna Zagrepčanka na Facebook grupi 'Zakaj volim Zagreb' podijelila je priču koja je oduševila ostale korisnike, a u kojoj je zahvalila jednoj ženi na pomoći.

- Vozila sam se ujutro u tramvaju broj 6 sa dvoje djece, curkom od tri godine i bebom u kolicima od 5,5 mjeseci. Uputili smo se iz Novog Zagreba na Zelengaj s bebom na vježbice. Moja curka inače loše podnosi vožnju, ali nismo još imali problema u javnom prijevozu. Počela mi se kod Importanne centra žaliti da ju buba buša na što sam joj rekla da duboko diše i da ćemo brzo ići van, međutim nije izdržala te je jadna počela povraćati po sebi i meni jer mi je sjedila u krilu - priča Zagrepčanka te dodaje:

- Gospođa koja je sjedila do nas kada je vidjela je odmah uskočila u pomoć te počela vaditi maramice i vrećice. Kada smo došli do Trga ponudila se da nam pomogne te je vozila kolica dok sam ja izlazila s kćeri van. Ostala je još s nama dok malenoj nije bilo bolje i još mi pomagala čistiti njezinu jaknu i majicu.

Naglasila je sljedeće:

- Ovo se možda čini kao mala stvar ali ako ste roditelj onda znate kako ovako "mala" stvar može značiti. Uspjela sam saznati da se gospođa zove Jasmina te da radi kao odgajateljica u vrtiću na Savici. Hvala joj do neba na pomoći i ako je slučajno u grupi ona ili netko tko ju zna voljela bih je barem počastiti kavom! - zaključila je.

Njezina objava dosad je prikupila 2500 pozitivnih reakcija, a mnogi su u komentarima pohvalili dobru gospođu koja je pružila pomoć.

Video - Putnici ostali u šoku kada su vidjeli što je žena unijela u tramvaj: 'Trebalo mi je vremena da shvatim o čemu je riječ'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije