Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nevolje na početku

Žednom uhu za rad nedostaju sve dozvole?

žedno uho (1)
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
1/5
07.02.2013.
u 14:17

Predsjednik Upravnog Vijeća Klovićevih dvora Zvonko Maković tvrdi da klub nije dobio potvrdu zadovoljenja tehničkih uvjeta

Tek otvoreni klub Žedno uho suočio se s problemima nakon što su se u nekim medijima pojavili navodi kako se predsjednik Upravnog vijeća Galerije Klovićevi dvori i Odbora za kulturu Skupštine Grada Zagreba Zvonko Maković protivi takvom programu u Galeriji.

– Jedino protiv čega jesam je nepoštivanje zakona. Oni su počeli s radom u petak 1. veljače a da se nisu obratili nadležnim uredima Grada Zagreba, od kojih su trebali ishoditi potvrdu o zadovoljavanju minimalnih tehničkih uvjeta. Djelatnost gospodina Škugora niti ne znam, samo sam podržavao legitimitet. Niti sam za niti protiv Žednog uha - objasnio je akademik Zvonko Maković, negirajući da se protivi sadržaju koji dopire iz podruma Galerije. Iz Žednog uha, pak, uzvraćaju kako ne rade ništa nezakonito.

– Suradnja Žednog uha i Klovićevih dvora je dogovorena, potpisan je ugovor, a od Grada smo izvadili sve potvrde koje su nam bile potrebne. Sve radimo transparentno - objasnio je Damir Kanaet.

>>U podrumu Klovićevih dvora novi klub \'Žedno uho\'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije