Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sanacija kolnika

Zbog radova moguće gužve na dvije važne prometnice na istoku i zapadu grada

Nova regulacija prometa na zagrebačkom rotoru
Igor Kralj/PIXSELL
09.08.2021.
u 08:11

Zatvara se dio kolnika Ilice od Kustošijanske do Ulice Gmajnje te Resnički put od Vukomerečke ulice do ulice Trnava

Ljetni mjeseci kada u metropoli nema većine stanovnika korsite se za sanacije kolnika na važnim prometnicama. Danas tako kreće sanacija kolnika na Ilici između Kustošijanske ulice i Ulice Gmajnje. Radovi će trajati tjedan dana, do ponedjeljka, 16. kolovoza, zauzet će biti dio kolnika, a promet će se odvijati po preostalom slobodnom dijelu. 

Danas počinju radovi i na sanaciji kolnika na Resničkom putu i to na dijelu od Vukomerečke do ulice Tranava. Trajat će do nedjelje, 15. kolovoza, a ulica će biti zatvorena za sav promet. 

Obilazni pravci za vrijeme navedenih radova bit će Resnički put - Trnava I – Resnički gaj I – Resnički gaj II – Čulinečka cesta – Slavonska avenija – Ulica Siniše Glavaševića – Vukomerečka cesta – Resnički put i obratno.

Iz Gradskog ureda za mjesnu samoupravu apeliraju na graađane da obrate pozornost na privremeno postavljenu signalizaciju, te ih molimo za strpljenje i razumijevanje zbog mogućih poteškoća u prometu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije