Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U silaznom pravcu

Zbog odrona zemlje zatvorena Sljemenska cesta

sljeme
Slavko Midzor/PIXSELL
25.10.2014.
u 11:56

- Sve službe su na terenu i zasada još nemamo informacija kada će cesta biti ponovno otvorena za promet, kazao je Vlado Suša iz zagrebačkih cesta

Zbog ulegnuća kolnika i odrona zemlje koje se dogodilo u blizini restorana Šestinski lagvić, zatvorena je Sljemenska cesta u silaznom smjeru tako da se sa Sljemena može spustiti jedino sa zagorske strane.

 - Sve službe su na terenu i zasada još nemamo informacija kada će cesta biti ponovno otvorena za promet, kazao je Vlado Suša iz zagrebačkih cesta.

Sinoć se oko 22 sata odronilo 15 kubnih metara zemlje na cestu u blizini Blizneca, a nakon toga je kod Kraljičinog zdenca došlo do napuknuća ceste.

>> Hrvatsku zahvatilo nevrijeme, poplavljene ceste u više županija, u Gorskom kotaru snijeg

Komentara 2

2X
2Xgeneral
13:13 25.10.2014.

kalinići u tenkiću parkiran na sljemenskoj cesti čeka zagrebčane da ih spasi od odrona, klizišta, nevolja i kriznih situacija!!!

IN
Inat
14:00 25.10.2014.

Bandić je bio loš gradonačelnik.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije