Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliki požar

Zbog dotrajalih instalacija izgorila tri stana u Voćarskoj 11

požar
Davor Puklavec/Pixsell
04.09.2010.
u 17:15

Susjedi pričaju da su radnici Elektre još prije godinu dana upozorili vlasnika kuće da bi se mogla dogoditi tragedija ako odmah ne sanira električne instalacije. Što vlasnik nije učinio.

Tri stana izgorila su u velikom požaru kuće u Voćarskoj ulici 11.
Požar je izbio nešto prije 16 sati, a samo zahvaljujući vrlo brzoj intervenciji vatrogasaca koji su na požarište došli sa čak šest kamiona, požar se nije proširio. Nitko od stanara nije ozlijeđen a uzrok požara najvjerojatnije su dotrajale električne instalacije.
Susjedi pričaju da su radnici Elektre još prije godinu dana upozorili vlasnika kuće da bi se mogla dogoditi tragedija ako odmah ne sanira električne instalacije. Što vlasnik nije učinio. Kako doznajemo, u policijsku stanicu odvezen je jedan podstanarski par. (mzr/VLM)

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar MarkoHR
MarkoHR
18:17 04.09.2010.

Da je Elektra kojim slučajem isključila ovu zgradu zbog loše instalacije, novinari i mediji bi smišljali srcedrapajuće reportaže, kako neki ludi u 21. stoljeću u Zagrebu moraju živjeti bez struje.

SA
sargu123
18:20 04.09.2010.

Trebali su im MOMENTALNO iskljućiti struju ! Odgovorna ja naša draga Elektra pa nek drugi put postupe po zakonu , bez milosti ! Tragedija je mogla bit puno veća i samo stjecajem okolnosi to se nije desilo .

DU
Deleted user
18:10 04.09.2010.

naše zakondavstvo... umjesto da elektra ima ovlasti isključiti potrošača kad primijeti nepravilnosti, \"tolerantnost\" stvara ovakve situacije. isto je i s plinom. 90% stradalih od plina bi se sačuvalo uz minimalno uređivanje zakona. ali što to briga one u saboru, nijeje to njihova rodbina i suseljani pa da se zabrinu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije