Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Restrukturiranje megatvrtke

Završio natječaj za nove upravitelje podružnica Holdinga. Doznali smo koliko je ponuda pristiglo

Zagreb: Fontane zasvijetlile u znaku zagrebačke Čistoće
Borna Filic/PIXSELL
15.09.2021.
u 11:00

Na natječaj za nove rukovoditelje podružnica Holdinga pristigle su čak 294 ponude

Raspisani natječaj za nove voditelje 17 podružnica Zagrebačkog holdinga završio je 7. rujna, a na njega je, doznajemo, pristiglo, čak 294 ponuda. 

​-Sukladno uvjetima natječaja, kandidati su mogli predati istodobno ponudu za najviše dva radna mjesta- kazali su nam iz Holdinga. U tijeku je, dodali su, selekcijski postupak pristiglih ponuda te će po okončanju istog, biti u mogućnosti dati detaljnije podatke.

Među dosadašnjim upraviteljima ima onih kojima ugovori uskoro istječu, drugi će pak sami ponuditi otkaz, trećima će biti ponuđena otpremnina. Postojeći voditelji mogli su se prijaviti na natječaj, neki od njih potvrdili su nam da će to i učiniti, a njihove će se ocjenjivati prema istim kriterijima kao i ostale. 

Natječaj je podsjetimo, raspisan zbog “restrukturiranja tvrtke, što podrazumijeva unapređenje i ubrzavanje poslovnih procesa, smanjenje troškova poslovanja, a samim time i smanjenje broja podružnica, odnosno upravljačkog kadra”. Promjene na upravljačkim pozicijama prate i promjene u strukturi samog Holdinga. Do sada se ovo gradsko megapoduzeće sastojalo od 14 podružnica, osam ovisnih društava te jedne ustanove (Gradska ljekarna).

Novoustrojeni Holding imat će pak 11 podružnica, četiri ovisna trgovačka društva te jednu ustanovu, kako i stoji u raspisanom natječaju koji je otvoren do 7. rujna. Sastavnice Holdinga koje nisu obuhvaćene natječajem za novo vodstvo, doznajemo, ukinut će se ili spojiti s postojećim ustanovama. Tvrtka ZGOS koja upravlja odlagalištem smeća na Jakuševcu, primjerice, objedinit će se s Čistoćom, a podružnice Održavanje nekretnina i Upravljanje objektima pak spuštaju se na razinu službi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije