Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GUŽVA U ILICI

Prometni kaos u Zagrebu: Zbog kvara stoje tramvaji

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/7
15.01.2020.
u 11:58

– Kako bi se pružila što kvalitetnija prometna povezanost, od Zapadnog kolodvora do Črnomerca putnike prevoze autobusi – kažu u ZET-u

Tramvaji stoje u Ilici zbog kvara elektroenergetskog sustava. Tramvajske linije 2, 6 i 11 prometuju skraćeno do Zapadnog kolodvora.

– Kako bi se pružila što kvalitetnija prometna povezanost, od Zapadnog kolodvora do Črnomerca putnike prevoze autobusi, autobusi linije 146 (Reljkovićeva – Malešnica – Jankomir) zaustavljaju se i u zoni tramvajskih stajališta u smjeru Črnomerca, a autobusi linije 172 (Črnomerec – Zaprešić) voze do Zapadnog kolodvora – kažu u Zagrebačkom električnom tramvaju. 

1/7

 

Ključne riječi

Komentara 2

JO
jorgen
12:14 15.01.2020.

Netko je spojio električni automobil na punjenje?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije