Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Financije

Zaposlenicima Grada po 1250 kuna regresa

'gradska...zagreb...14.11.2007. sveta nedelja, glavni trg,   foto: Goran Stanzl'
'Goran Stanzl'
10.08.2010.
u 09:07

U Svetoj Nedelji su se isprsili pa su zaposlenici Grada, njih 20, dobili po 2500 kuna regresa.

Zaposlenici Svete Nedelje baš prije godišnjih odmora podebljali su svoj "morski" proračun. Naime, Grad im je isplatio regres. Svaki od 20 zaposlenika Grada dobio je regres od 2500 kuna.

– Među tih 20 zaposlenih su i gradonačelnik te njegovi zamjenici. Ukupno je isplaćeno 50 tisuća kuna – rekla je Biserka Delač, voditeljica financija u gradskoj upravi.

Osim zaposlenika Grada, regres su dobili i radnici Dječjeg vrtića "Slavuj" iz Strmca, koji se financira iz svetonedeljskog proračuna. Ipak, 48 zaposlenika vrtića primilo je nešto manji regres nego gradski službenici.

– Po 2000 kuna isplaćeno je zaposlenima u DV-u "Slavuj", a ukupno je to 96.000 kuna – objašnjava B. Delač i dodaje da je iznos regresa isti kao i lani. S druge strane, samoborski gradski službenici dobili su pak puno manji regres nego njihovi svetonedeljski kolege.

– Budući je ove godine stanje malo teže i u proračunu se osjeća gospodarska kriza, zaposlenicima je Grad isplatio 1250 kuna regresa – rekao je Željko Radovanić, samoborski pročelnik za financije.

Iznos od 1250 kuna za regres, koji je Grad isplatio na zahtjev sindikata, na svom računu ugledalo je 60 zaposlenika Grada Samobora, koji je za to izdvojio iz proračuna oko 75 tisuća kuna, dodao je Radovanić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije