Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Popravljen kvar na magistralnom cjevovodu u Rudešu

Zapadni dio Zagreba nakon dva dana djelomično dobio grijanje

cijev
Foto: Boris Ščitar/PIXSELL
1/6
05.01.2010.
u 15:00

Radnici HEP-a sinoć su popravili kvar, ali se prilikom stavljanja cijevi u pogon blokirao ventil. Novi kvar je otklonjen i grijanje se postupno vraća u zapadni dio grada.

Zbog puknute cijevi na magistralnom cjevovodu na Rudeškoj cesti, zapadni dio Zagreba, odnosno 50.0000 ljudi u 17.000 kućanstava u naseljima Gajnice, Malešnica, Špansko, Prečko Rudeš i Voltino, od jučer ujutro je bez grijanja i tople vode. Cjevovod je, kako su i najavili u HEP-u, u tijeku noći popravljen, ali dogodio se novi kvar.

Glasnogovrnik HEP-a Radomir Milišić izjavio je za HTV kako se prilikom stavljanja cijevi u pogon blokirao ventil te su zbog toga prisiljeni puštati samo 20 do 30 posto grijanja. Kvar je popravljen i grijanje se postupno vraća u zapadni dio grada.

Dubrovčani drugi dan bez struje

Kako usred zime preživjeti bez struje, odnosno grijanja, znaju i Dubrovčani, koji su također od jučer bez električne energije. Zbog kvara na dalekovodima, struju nemaju neka naselja u Konavlima, područje od Stare Mokošice do Majkova te Elafitski otoci.

Radnici dubrovačkog Elektrojuga otklanjaju kvar i uskoro se očekuje potpuna opskrba u cijelom Dubrovniku i okolici.

Ključne riječi

Komentara 11

OB
-obrisani-
16:21 05.01.2010.

Eto ga je+bi. I to baš sad pred izbore BANDERASU u truc.

DO
doktorica
23:41 05.01.2010.

Čudi me što gBandić već nije održao presicu sa onom čuvenom-\"neka institucije rade svoj posao\"naravno uz gacanje po snjegu(možda i uz klizanje)

OB
-obrisani-
10:28 06.01.2010.

Do izbora bit ce ovakvih kvarova koliko treba,imamo i mi nasu AL Kaidu samo malo svetlije boje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije