Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIKLJUČITE SE

Zanima vas trčanje i nordijsko hodanje? Trčaona ima rješenje, a za vikend priprema i besplatne treninge

Foto: DŠR Aktivan život
1/6
21.02.2024.
u 16:00

Mjesto okupljanja na savskom nasipu je kod Boćarskog doma na adresi Prisavlje 2, dok je u parku Maksimiru kod male pozornice na glavnom ulazu

Najveća škola trčanja i nordijskog hodanja u Hrvatskoj ponovno upisuje sve ljubitelje tih rekreacijskih sportova. Trčaona, naime, poziva sve građane da se ovu subotu, 24. veljače, od 11 sati pridruže besplatnim pokaznim treninzima na savskom nasipu i u parku Maksimir. 

Ti jednosatni treninzi posebno su osmišljeni tako da će zainteresirani moći upoznati trenere i trenerice, iskusiti atmosferu i otkriti kako izgledaju treninzi u Trčaoni prije početka nove sezone. Mjesto okupljanja na savskom nasipu je kod Boćarskog doma na adresi Prisavlje 2, dok je u parku Maksimir kod male pozornice na glavnom ulazu.

Ako ne možete otići ovaj vikend, Trčaona ima drugo rješenje. Pripremila je, naime, još jedan termin, 2. ožujka. Tada će se treninzi održati na istim lokacijama i u isto vrijeme kao ove subote, a sve to da bi građanima pružili što veću fleksibilnost. 

VEZANI ČLANCI: 

Pokazni treninzi idealna su prilika za upoznavanje atmosfere tijekom trčanja i nordijskog hodanja, a trenerskim tim pomoći će da svi zainteresirani isprobaju program bez ikakvih obaveza. Više informacija nalazi se na službenim stranicama Trčaone te njihovim društvenim mrežama. 

VIDEO: Nekadašnji simbol Univerzijade i moćnog Agrokora sada izgleda potpuno drukčije, evo što se događa

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije