Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
klizanje sve više in

Žalosni jer nema snijega? Imate led, pa kližite, zabava je zajamčena

Klizalište
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/2
20.01.2014.
u 18:00

U nedostatku snijega sve je bogatija ponuda terena za uživanje na ledu

U nedostatku snježnog pokrivača u gradu i na Sljemenu Zagrepčani sa sigurnošću u zimskim radostima mogu uživati barem na ledu.

Da je klizanje sve popularnije, svjedoči i to što se svake godine otvara sve više privremenih, privatnih klizališta u sklopu šoping centara pa se klizače mami i sve prihvatljivijim cijenama. Tako svi ljubitelji klizanja i oni koji to tek možda postanu na raspolaganju imaju pet klizališta, a do ovog vikenda klizati se moglo i na glavnom gradskom trgu.

Za sat i pol klizanja posjetitelji moraju izdvojiti od 15 do 20 kuna. Oni koji nemaju klizaljke moraju ih iznajmiti po cijeni od 10 do 15 kuna. Najpovoljnije cijene su na klizalištu u Zapruđu pored Peveca gdje nema ograničenja pa svatko može uživati na ledu koliko želi.

Klizalište na Šalati mladima nudi video disko klizalište, a riječ je o noćnom izlasku subotom i nedjeljom od 8.30 do 22 sata ‘'bez alkohola i droge'’. Mlade uveseljava DJ koji se umjesto klasičnog plesa zabavlja izvodeći akrobacije na ledu.

Klizališta građanima nude i školu za neklizače pa svi oni koji se još nisu usudili stati na klizaljke mogu to učiniti oslanjajući se na profesionalce. Tako škola Žuti mačak koja funkcionira na klizalištu Green Golda nudi dnevnu poduku za 50 kuna i tjednu od pet sati za 250 kuna.

>>Zatvara se klizalište u Domu sportova, provjerite zašto

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije