Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koncertni spektakl

Zagrepčani uz Filharmoniju pjevali Serbus Zagreb!

Filharmonija
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
1/17
31.05.2014.
u 00:02

Pod dirigentskom palicom Ive Lipanovića filharmonija je izvodila djela brojnih poznatih skladatelja.

Stotine građana i turista već sinoć je svečano proslavilo Dan Grada Zagreba na Trgu kralja Tomislava uz besplatan koncert Zagrebačke filharmonije. Pod dirigentskom palicom Ive Lipanovića filharmonija je izvodila djela brojnih poznatih skladatelja.

Uz pratnju akademskog zbora Ivan Goran Kovačić dva su puta izlazili pred oduševljenu publiku, a za kraj koncerta publiku su počastili izvedbama Moj Zagreb, tak imam te rad i Serbus Zagreb, uz vokalnu pratnju okupljenih Zagrepčana.

>>Ovacije virtuozima - Bečkoj filharmoniji, maestru Eschenbachu i Lang Langu

>>Od protestnog oglasa za gaže na sprovodima do Carnegie Halla...

Foto: Marko Prpić/PIXSELL

Komentara 2

TV
tvrtko3
09:16 31.05.2014.

Nije "Serbus" Nego SERVUS. Ludi Pervan je prije 20 godina u nekoj svojoj parodiji izvalio serbus i sada se to koristi. Poznata pjesma ide" servus dragi Zagreb moj..." ne serbus.

AG
Agramer198
08:38 02.06.2014.

Svakako ljepša lokacija od livade među automobilima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije