Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZ ČISTA MIRA

Zagrebački vatrogasci objavili snimku huligana koji su uništili znak: 'Roditelji su sigurno ponosni'

JVP Zagreb
16.09.2023.
u 23:02

JVP Zagreb je objavio i fotografiju znaka i kako je on izgledao nakon ''manevra'' mladića, a brojni korisnici reagirali cijelu situaciju

Roditelji su sigurno ponosni, objavila je Vatrogasna postrojba Zagreb ove subote zajedno sa snimkom huliganizma u centru grada. Naime, nadzorne snimke snimile su nekolicinu mladih koja je iz čista mira, ničim izazvana, odlučila uništiti jedan znak.

U kasnim noćnim satima četvero mladih prolazilo je pokraj vatrogasne postrojbe Centar u Savskoj. Ne vidjevši da vatrogasci imaju postavljene i nadzorne kamere, jedan od njih odjednom je nogom odlučio probiti kartonski znak ''Oprez vatrogasci'' kojim se upozoravalo prolaznike na vatrogasna vozila koja mogu izaći zbog intervencija. 

JVP Zagreb je objavio i fotografiju znaka i kako je on izgledao nakon ''manevra'' mladića, a brojni korisnici reagirali na ovu snimku.

- Želimo vidjeti video njihove hrabrosti u policijskoj postaji! Živio današnji 'odgoj'! - pisalo je u komentarima. 

- Divljaštvo na djelu - pisali su drugi.

POVEZANI ČLANCI:

Komentara 8

DE
Dex
23:12 16.09.2023.

Sve njih u naranđasta odijela i vezati lancem jednog za drugo pa kositi travu po Zagrebu i čupati ambroziju idućih par godina, odštopavati septičke golim rukama ... nek im se ljudi smiju

KA
kajbiti
07:18 17.09.2023.

Postoji u našem prekršajnom zakonu jedna sankcija koja se zove rad za opće dobro. Odijelo od čistoće, metla i mjesec dana ispred vatrogasne postaje. Novčanu kaznu će platiti tatica. Ovo mora odraditi sam.

Avatar Centurion
Centurion
06:26 17.09.2023.

Kvartovski huligani ili klošari ?! svejedno, nije mu trebalo. Sada ovom šutalu naplatiti znak i radove pri zamjeni istog. Pošto su im djepovi prazni, naplatiti od roditelja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije