Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Humanitarni event u Stenjevcu

Zagrebački airsofteri pomažu sinu vatrogasca: Sutra pripremaju bogat i raznovrstan program

airsoft
Foto: Marijan Susenj/PIXSELL
1/2
02.07.2021.
u 13:08

Sajam airsofta, službeno ATSC natjecanje, rekreativno ATSC natjecanje za sve koji se žele okušati samo su neke stvari iz punog programa koji će se održati sutra u Stenjevcu

Svi znaju kako su vatrogasci i airsofteri dečki s puno hrabrosti i velikog srca, a kako bi pomogli malom Mihaelu, sinu vatrogasca koji je stradao u prometnoj nesreći i postao 80-postotni invalid, zagrebački airsofteri - Airsoft klub Legionari, ASK Scorpions i ASK Alfa uz podršku Hrvatskog Airsoft Saveza organiziraju humanitarni događaj kod Dante bara u Stenjevcu. 

Sajam airsofta, službeno ATSC natjecanje, rekreativno ATSC natjecanje za sve koji se žele okušati samo su neke stvari iz punog programa koji će se održati sutra u Stenjevcu, a doći će ih podržati i zagrebački vatrogasci iz Javne postrojbe i više dobrovoljnih vatrogasnih društava. Tko to želi, moći malom Mihaelu moći će pomoći i donacijom. 

- Mihael je dobio rješenje o invalidnosti 80%, a poznato je da su airsofteri i vatrogasci ljudi velikog srca te se nadamo da ćemo uspjeti skupiti određena sredstva za pomoć Mihaelu i njegovoj obitelji u daljnjem liječenju - stoji u opisu Facebook događaja koji se može pronaći ovdje. Program počinje u 9 ujutro i traje sve do večernji sati. 

9:00-20:00 - airsoft sajam (izlaganje opreme airsoft klubova, airsoft trgovina)
10:00-13:00 - službeno ATSC natjecanje
12:00-20:00 - druženje s Mihaelom i obitelji (prisustvo prijatelja vatrogasaca iz JVP i DVD)
13:00-13:30 - podjela priznanja i nagrada natjecateljima ATSC natjecanja
14:00-19:00 - rekreativno ATSC natjecanje
10:00-20:00 - roštilj i druženje

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
17:31 04.07.2021.

airsofteri ??? daj prestani upotrebljavat te srpske rijeći

Avatar Shizo
Shizo
12:50 03.07.2021.

To su ovi kaj su isli civilno služiti “vojsku”;))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije