Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
važno priznanje

Zagrebački aerodrom uvršten je u elitno društvo: Samo 8 zračnih luka na svijetu može se time pohvaliti

Prošlo je pet godina od otvorenja novog putni?kog terminala Zra?ne luke Franjo Tu?man
Foto: Borna Filic/PIXSELL
1/8
11.03.2024.
u 14:38

Uz nagrade, na Tuđmanu se mogu pohvalitit i rastom broja putnika. U veljači ih je bilo 245 tisuća, gotovo trećinu više nego lani u istom razdoblju.

Zagrepčani i njihovi gosti putuju iz jedne od najboljih zračnih luka svijeta, ocjena je relevatne svjetske organizacije ACI ASQ koja je Zračnu luku Franjo Tuđman svrstala među osam zračnih luka koje su u posljednjih 10 godina osvojila barem pet nagrada za kvalitetu i izvrsnost. Zagrebački aerodrom ove nagrade osvaja kontinuirano od 2017. godine, a posljednja je stigla jučer.

Aerodrom je odnio pobjedu u kategoriji za lakoću/ugodnost putovanja u kategoriji zračnih luka od 2 do 5 milijuna putnika. Nagrada stiže na temelju 595 tisuća putnika anketiranih u zračnim lukama diljem svijeta u 2023. godini. Uz nagrade, na Tuđmanu se mogu pohvalitit i rastom broja putnika. U veljači ih je bilo 245 tisuća, gotovo trećinu više nego lani u istom razdoblju.

POVEZANI ČLANCI:

„Iznimno smo ponosni na izvanredno postignuće zagrebačke zračne luke, kojega su i u 2023. godini, sedmu godinu zaredom, potvrdili putnici. Ovo trajno priznanje dokaz je naše nepokolebljive predanosti i izvrsnosti usluge. Nagrada za lakoću/ugodnost u iskustvu putovanja (Easiest Airport Journey in Europe) dodatno potvrđuje izvanredne napore i predanost naših radnika u osiguravanju pozitivnog iskustva boravka u zračnoj luci te nas motivira da i dalje nastavimo istim tempom kako bismo i u budućnosti ne samo ispunili, nego i nadmašili očekivanja naših putnika i posjetitelja. Također, velika nam je čast što smo, zahvaljujući ovim rezultatima, uvršteni na Listu izvrsnosti (Roll of Excellence) Generalnog direktora ACI World, kao jedna od 8 zračnih luka u svijetu.“ – rekao je Huseyin Bahadir Bedir, predsjednik Uprave Međunarodne zračne luke Zagreb.

POVEZANI ČLANCI: Osvanuo novi minirotor na raskrižju Ulice Hrgovići i Jarunske ulice

Komentara 1

DU
Deleted user
19:31 13.03.2024.

Blagi Bože...najsterilniji , najbeživotniji aerodrom od svih glavnih gradova i još mnogih...toplije je i ugodnije izvan aviona na 10000 m.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije