Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Galerija fotografija

Zagrebačke priče: ZET-ova svakodnevica

Zagrebačke priče
Foto: Patrik Macek/ PIXSELL
1/13
22.05.2014.
u 14:15

Trenutak u životima putnika u zagrebačkom gradskom prijevozu uhvaćen u objektivu našeg fotoreportera Patrika Maceka

Iako su najćešći pojmovi vezani na zagrebački ZET kašnjenje, gužve i zastoji, za većinu Zagrepčana vožnja u tramvajima i autobusima nema alternativu.

Značajna ulaganja u nova vozila promijenila su sliku gradskih ulica, ali i cijene karata. To naravno nije bitno utjecalo na broj putnika, ali je smanjilo naplatu.

I dok uprava ZET-a ukidanjem SMS karata, pojačanim kontrolama i ograničenjima poput ulaska samo na prednja vrata pokušava naplatiti svaku vožnju, još se čeka da zažive projekti tipa Park&Ride koji će konačno javnom prijevozu dati novu dimenziju i u plava vozila privući i one kojima su vlastiti kotači još uvijek nezamjenjivi.

Foto: Patrik Macek/ PIXSELL

Foto: Patrik Macek/ PIXSELL

Foto: Patrik Macek/ PIXSELL

Foto: Patrik Macek/ PIXSELL

>>Zagrebačke priče: Botanički vrt

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije