Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U spomen na žrtve

Zagrebačke fontane osvijetljene bojama britanske zastave

Zagrebačke fontane osvijetljene u spomen na žrtve terorističkog napada u Manchesteru
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
1/9
23.05.2017.
u 23:04

U napadu bombaša samoubojice poginulo je 22 ljudi, uključujući i djecu

U spomen na žrtve današnjeg terorističkog napada u Manchesteru zagrebačke fontane osvijetljene su bojama zastave Velike Britanije.

U napadu bombaša samoubojice poginulo je 22 ljudi, uključujući i djecu. Policija je otkrila ime napadača: Salman Abedi. Riječ je o 22-godišnjaku koji je rođen u Manchesteru, u obitelji libijskog podrijetla. Razina terorističke prijetnje u Velikoj Britaniji dignuta je na najvišu razinu - "kritično", što znači da su novi napadi možda neminovni, rekla je premijerka Theresa May.

 

Komentara 1

MU
mudrost
06:12 24.05.2017.

Znači i Vi ste za Isil.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije