Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Zagreb Županija

Zagrebačka županija dijeli 700 tisuća kuna za javne potrebe u kulturi

Pravo podnošenja programa imaju samostalni umjetnici, udruge, umjetničke organizacije, ustanove u kulturi, pravne i fizičke osobe koje obavljaju djelatnosti u kulturi i medijima te gradovi i općine.
06. kolovoza 2020. u 13:59 0 komentara 571 prikaza
Foto: Zarko Basic/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/2

Zagrebačka županija objavila je Javni poziv za predlaganje programa javnih potreba u kulturi za 2020. godinu za što je u proračunu je predviđeno 700 000 kuna, a prijedlozi programa zaprimaju se do 21. kolovoza. Sredstva će se dodjeljivati za izdavačku (ukoliko se radi o publikacijama vezanima za područje Zagrebačke županije) i muzejsko-galerijsku djelatnost, amaterizam u kulturi te za manifestacije u kulturi. Pravo podnošenja programa imaju samostalni umjetnici, udruge, umjetničke organizacije, ustanove u kulturi, pravne i fizičke osobe koje obavljaju djelatnosti u kulturi i medijima te gradovi i općine. 

audiovizualni projekti Tri nove hrvatske videoigre, filmovi, TV serija i filmski festivali dobili 688 tisuća eura potpore

Prijaviti se na natječaj, kažu Županiji, može na dva načina. Jedan je elektronički, putem sustava ePrijave i to tako da se ispuni odgovarajući obrazac i učita propisana skenirana dokumentacija u sustav za prijavu projekata. Nakon završetka ePrijave potrebno je ispisati prijavni obrazac, potpisati ga, ovjeriti te poslati u roku od 7 dana od dana ispunjavanja ePrijave preporučenom poštom na adresu Zagrebačke županije, odnosno njenog Upravnog odjela za kulturu, sport, tehničku kulturu i civilno društvo u Ulici grada Vukovara 72/V, a kuvertu je potrebno naznačiti „Poziv za predlaganje programa javnih potreba u kulturi Zagrebačke županije za 2020. godinu.“. A cijela se procedura može obaviti i isključivo putem pštoe, na način da se popunjeni zahtjev s pripadajućom dokumentacijom pošalju na istu adresu. 

Nina Obuljen Nova mjera pomoći 25 milijuna kuna potpore za online umjetnost i kulturu

Više možete pronaći na web-stranici Zagrebačke županije informacije se mogu se dobiti i na broj telefona 01/6009-417.

ČULA JE I BOLJIH
Josipa Lisac o izvedbi himne Lady Gage: 'Nije ona tako strašna pjevačica'
Udruga Kamensko
BOLJE SUTRA
Dokazali su da je moguće – nova zaposlenja uslijed pandemije
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.