Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi projekt

Zagrebačka turistička zajednica digitalnim nomadima nudi mjesec besplatnog boravka

Digitalni nomadi/Ilustracija
Foto: Pixabay
1/2
16.06.2021.
u 11:28

Naš grad je spreman za prihvat digitalnih nomada i nadam se da će ga uvrstiti na popis kao svoju novu destinaciju – kazala je Martina Bienenfeld, direktorica gradske Turističke zajednice.

Njihove “urede” nerijetko čine gradski kafići, a za posao im nije potrebno ništa doli laptopa, mobitela i mreže. Zanimljiv život imaju digitalni nomadi, no s njim dolaze i posebni izazovi, poput pitanja sigurnosti na internetu i kako ostvariti karijeru na daljinu. A upravo te teme, među ostalima, okosnica su Zagrebačkog tjedna digitalnih nomada koji prvi put organizira gradska Turistička zajednica u suradnji s portalima Saltwater Nomads i Total Croatia News. Održava se sljedećega tjedna, od ponedjeljka do nedjelje, i to uživo i putem interneta, a popis lokacija dostupan je na stranici Saltwater Nomads. Nakon ovog događaja, najavljeno je, kreće još jedan važan projekt, Zagreb Digital Nomad Ambassador, koji se također prvi put održava u metropoli.

– Projektom pozivamo u goste digitalne nomade kako bi ostvarili jedan mjesec besplatnog boravka u Zagrebu te potom podijelili i promovirali svoja iskustva. Naš grad je spreman za prihvat digitalnih nomada i nadam se da će ga uvrstiti na popis kao svoju novu destinaciju – kazala je Martina Bienenfeld, direktorica gradske Turističke zajednice.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije