Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Zagrebačka škola organizira program posvećen mentalnom zdravlju, dovode i posebnog gosta

Šibenik: Zadnji dan škole uo?i po?etka drugoga dijela zimskih školskih praznika
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
02.03.2024.
u 08:00

Događanje će otvoriti  klinička psihologinja Nataša Jokić Begić i to stručnim predavanjem na temu Slika o sebi

Škola za modu i dizajn organizira javnu tribinu i radionicu "Emocije i umjetnost" s influencericom Tenom Sakar Vukić uz podršku Udruge životna linija i pokroviteljstvo Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, te kliničkom psihologinjom, profesoricom doktoricom znanosti Natašom Jokić Begić sa Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Tribina se odvija u ponedljeljak, s početkom u 12 sati u Sportskoj dvorani škole u Prilazu baruna Filipovića 30. Otvorit će ju klinička psihologinja Jokić Begić i to stručnim predavanjem na temu Slika o sebi. Ujedno svoju osobnu priču borbe s psihičkom bolešću i uspješnim načinom savladavanja svih životnih izazova približit će glumica i influencerica Sakar Vukić.

Predviđena je i panel rasprava Mentalna bolest i slika o sebi u kojoj će iskustvo života s depresijom podijeliti sportska trenerica Antonela Golobić, dok će scenaristica i redateljica Paula Skelin govoriti o iskustvu života s BPD-em.Učenici će tijekom tribine sudjelovati u radionici izrade skica i crteža na temu Emocije i ja.

VEZANI ČLANCI: 

Gost iznenađenja je pjevač Damir Kedžo koji će tijekom panela podijeliti svoje iskustvo. Umjetnički nastup će imati plesna grupa Plesni Punktovi Zagreb. Javna tribina/radionica završit će domjenkom i prigodnim poklonima za goste.

VIDEO: Umag dočekao Baby Lasagnu: 'Očekivao sam pedeset ljudi, nisam mislo da neću moći sići s pozornice'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije