Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cest is d'best

Zagrebačka Čistoća ima novog šampiona u najbržoj vožnji trokolice

Zagreb: Tradicionalna utrka čistaća na trokolicama održana na glavnom Trgu
Foto: Neva Zganec/PIXSELL
1/5
20.08.2021.
u 18:26

U ljutoj konkurenciji slavio je Ekrem Kahirmanović

Pojurili su sa starta točno u podne nošeni vjetrom i poklicima navijača. Tradicionalna, 15. utrka trokolica djelatnika Čistoće održala se danas na Trgu bana Jelačića u nešto skromnijem obliku no inače. Desetak najbržih gradskih smetlara okušalo se u ljutoj konkurenciji, a okupljene su zabavljali brojnim trikovima. 

Ove je godine kao pobjednik slavio Ekrem Kahirmanović, a simpatije publike osvojio je vozeći trokolicu na boku na dva kotača. Svojom je pobjedom 'skinuo s trona' Vanju Lojna, dugogodišnjeg šampiona i najbržeg gradskog trokoličara koji se ove godine nije natjecao. 

„Zadovoljan sam pobjedom, ipak sam imao vremena istrenirati se u svojoj dugogodišnjoj karijeri u pogonu Gradske čistoće”, kazao je Ekrem Kahrimanović za Agenciju Anadolija.

Festival Cest s d' Best službeno je otvoren sinoć na Zrinjevcu, a posjetitelji Zagreba imat će vremena do nedjelje, 22. kolovoza, besplatno pogledati neke od brojnih izvedbi na ulicama centra Zagreba.

 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije