Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon krađe pobjegli

Zagreb: Ukrali 63 parfema u vrijednosti od 4360 eura

Zagreb: Policija na Trgu kralja Tomislava
Antonio Jakus/PIXSELL
03.02.2023.
u 12:11

Policija je precizirala da su dvojica maskiranih 44-godišnjaka ušla 14. siječnja, oko 20.55 sati, u trgovinu nakon čega je jedan od njih zaprijetio zaposlenici da će je ubiti te joj naredio da im se makne s puta. Kada se zaposlenica u strahu za život povukla u stražnji dio trgovine, osumnjičenici su s polica otuđili 63 parfema koje su stavili u torbe i potom pobjegli.

Zagrebački policajci prijavili su dvojicu 44-godišnjaka koji se sumnjiče da su sredinom siječnja opljačkali trgovinu na sesvetskom Trgu Dragutina Domjanića, odakle su otuđili 63 parfema vrijedna 4360 eura. Policija je precizirala da su dvojica maskiranih 44-godišnjaka ušla 14. siječnja, oko 20.55 sati, u trgovinu nakon čega je jedan od njih zaprijetio zaposlenici da će je ubiti te joj naredio da im se makne s puta.

Kada se zaposlenica u strahu za život povukla u stražnji dio trgovine, osumnjičenici su s polica otuđili 63 parfema koje su stavili u torbe i potom pobjegli. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja predani su pritvorskom nadzorniku i kazneno prijavljeni državnom odvjetništvu.

VIDEO: Američki gigant otvara 4500 radnih mjesta u Osijeku: Već su zakupili zemljište, traže i radnike

Ključne riječi

Komentara 1

IV
IvanoT1
11:48 06.02.2023.

Sigurno kad toliko kradau mozda su i dobri prodavaci haha nema nista bolje nek se prijave za sale representative osobu na pickjobs platformi mozda ih neko u njemackoj primi pa da ne moraju krasti vise haha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije