Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća u Zagrebu

Prometni kaos kod rotora: Sudarila se tri auta na Jadranskom mostu

Zagreb - rotor
Foto: Google Maps
1/2
26.10.2017.
u 08:43

U nesreći nema ozlijeđenih

Prometna nesreća u kojoj su sudjelovala tri osobna automobila dogodio se jutros na Jadranskom mostu u Zagrebu u smjeru Selske ceste.

U nesreći nema ozlijeđenih, doznajemo u policiji. Na rotoru je nastala velika gužva.

"Zbog prometne nesreće na Jadranskom mostu u smjeru Selske ceste, autobusne linije 109, 132, 133, 160, 161 i 222 koje prometuju tom dionicom, u kašnjenju su do 20 minuta. Tramvajski promet je redovit na svim linijama", objavio je ZET u 8.40 sati.

HAK javlja da promet teče usporeno Jadranskom avenijom od čvora Lučko prema gradu.

Komentara 1

MI
miki45
11:27 26.10.2017.

jeli to sofer autobusa dojdes sa dojdeskom dozvolom gdje on vidijo kruzni tok hahahaha pa prvo poloziti ispite a ne kupiti nisu ispiti auta da kupis hahahaha nije cudo zagrebacki vozaci ne daju na skretnicama zmigavac niti se odvoje jednostavnoo skrenu kuda hoce bez zmigavca puno puta to dozivijo u zg

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije