Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PETRINJA

Policija traga za vozačem koji je udario biciklista i pobjegao s mjesta nesreće

Foto: Screenshot/GoogleMaps
1/2
24.10.2017.
u 13:55

Iako je utvrđena registracija automobila, obzirom je pronađena otpadnuta registracijska pločica ZG 5522-GE te utvrđeno da je riječ o vozilu VW Caddy bijele boje, do danas automobil policija nije uspjela locirati.

Policija traga za vozačem i automobilom zagrebačke registracije koji je u četvrtak, 19. listopada, oko 13.10 sati, na raskrižju ulica Sajmište i Dražena Petrovića u Petrinji, udario u 78-godišnjeg biciklista i pobjegao s mjesta događaja, dok je biciklist zadobio teške tjelesne ozljede.

Iako je utvrđena registracija automobila, obzirom je pronađena otpadnuta registracijska pločica ZG 5522-GE te utvrđeno da je riječ o vozilu VW Caddy bijele boje, do danas automobil policija nije uspjela locirati

"Moguće je da automobil ima oštećenja na prednjoj strani. Pozivamo građane da sve korisne informacije dojave Policijskoj postaji Petrinja na broj telefona 044/560-539 ili 192 te putem elektroničke pošte na adresu pp.petrinja@mup.hr. Jednako tako građani korisne informacije mogu dati i u njima najbližoj policijskoj postaji." - poručuju iz policije.

Komentara 2

MO
modovisisajteMaraschino
15:25 24.10.2017.

a da lociraju vlasnika prvo???

Avatar Niškorist
Niškorist
12:12 26.10.2017.

Ukrali ga ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije