Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIŠE OD ESTONACA

Zagreb se nasmiješio Guinnessu

smajlić na trgu
Foto: Šime Strikoman za Kozmo
1/8
06.05.2011.
u 18:56

Na Trgu bana Jelačića divovski “smajlić“ u organizaciji Kozma i Narodnog radija oformilo je 786 Zagrepčanki i Zagrepčana te je time postignut novi svjetski rekord

Rekord iz Rige je pao; tamošnji divovski “smajlić“ tvorila je 551 osoba, a u 15 sati na glavnom zagrebačkom trgu po jakom suncu žute i crne kabanice odjenulo je 786 osoba. Službena Guinnessova sutkinja Tarika Vara izdala je certifikat da je svjetski rekord “pao“ 6. svibnja u središtu Zagreba.

Krug popularnog simbola osmijeha novom je milenijskom fotografijom ovjekovječio Šime Strikoman, a kako je cijeli događaj organizirao skupa s Narodnim radijem najveći hrvatski lanac drogerija Kozmo, svi sudionici, kao i drugi zainteresirani, moći će u Kozmovim dućanima podići svoj primjerak Strikomanove fotografije za uspomenu. Uz okupljanje u “smajlić“, predstavljena je i nova Kozmova pjesma “Obojimo snove“ grupe XL, koju su članovi grupe Mirza Tetarić, Ana Alujević i Ana Stunić izveli uživo na Trgu.

Ključne riječi

Komentara 5

CH
Charles
19:53 06.05.2011.

Za stanje u Hrvatskoj primjereniji bi bio plačko :( umjesto smješka :) . Ali, tu smo ionako već svjetski prvaci - nema više osmjeha na licima 4000000 Hrvata. Guinness rekord, bez dvojbe.

Avatar Časna seka
Časna seka
21:45 06.05.2011.

Ali zašto je ta Guinnessova knjiga uopće toliko zanimljiva Hrvatima... Nije li to besplatna reklama za irsku pivovaru i ništa drugo... Očito je prelagano izmisliti neku glupost i napraviti \"svjetski rekord\". Očito to ne vrijedi ništa.

TM
trade_mark
22:28 06.05.2011.

rekordi koji nikome ne trebaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije