Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ukrao 200.000 kuna

Zagreb: Opljačkao 15 benzinskih postaja i novac trošio na provode

pljacka
Dusko Marusic/PIXSELL
04.10.2013.
u 10:59

Pljačkao je tako da je svojim automobilom Audi A4 dolazio u blizinu postaje te potom maskiran fantomkom pištoljem prijetio djelatnicima

Serijski razbojnik Jure M. (28) uhićen je u četvrtak rano ujutro nakon što je od početka godine opljačkao 15 benzinskih postaja na području Zagreba i time si priskrbio oko 200.000 kuna, doznaje se iz Policijske uprave zagrebačke.

Novac je trošio uglavnom na provode i kocku, a pljačkao je tako da je svojim automobilom Audi A4 dolazio u blizinu postaje te potom maskiran fantomkom pištoljem prijetio djelatnicima postaja koji bi mu u strahu za život predavali novac.

Posljednje razbojstvo počinio je u četvrtak oko 5.15 sati na benzinskoj postaji Petrola u zagrebačkoj Branimirovoj ulici gdje je pobjegao sa 3000 kuna. Policija ga je već u 5.30 sati presrela u Donjim Sveticama dok je pokušavao pobjeći automobilom.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, a protiv njega je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

>> Video: Suprotstavio se pljačkašu i udario ga nogom u stražnjicu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije