Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaštita i spašavanje

Zagreb od sutra domaćin sastanka Europske federacije vatrogasnih časnika

Zagreb: Vatrogasci ugasili požar stana u zgradi u naselju Špansko
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/2
07.11.2023.
u 15:03

Sastanku će nazočiti vatrogasni časnici iz 30 zemalja, među njima i predsjednik Međunarodne zajednice vatrogasnih i spasilačkih službi (CTIF) Milan Dubravac, predsjednik Američke udruge vatrogasnih zapovjednika (Metropolitan Fire Chiefs Association) Loy Senter te Stephen Wewers predsjednik Europske federacije vatrogasnih časnika (FEU)

Hrvatska vatrogasna zajednica, s Javnom vatrogasnom postrojbom Grada Zagreba kao izvršnim organizatorom, domaćin je godišnjeg sastanka Europske federacije vatrogasnih časnika (FEU). Organizacija okuplja vodeće ljude europskog vatrogastva i spašavanja koji će kroz dva dana raspravljati o različitim temama zaštite i spašavanja.

Sastanku će nazočiti vatrogasni časnici iz 30 zemalja, među njima i predsjednik Međunarodne zajednice vatrogasnih i spasilačkih službi (CTIF) Milan Dubravac, predsjednik Američke udruge vatrogasnih zapovjednika (Metropolitan Fire Chiefs Association) Loy Senter te Stephen Wewers predsjednik Europske federacije vatrogasnih časnika (FEU).

Osnovna tema sastanaka koji će se u četvrtak i petak održati u konferencijskoj sali Hotela Internacional su strateške inovacije. Svečano primanje je sutra u 19 sati u palači Dverce na kojoj će domaćin biti zagrebački dogradonačelnik Luka Korlaet. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije