Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbor

Zagreb – najbolja hrvatska destinacija za kulturne sadržaje

zagreb
Igor Kralj/PIXSELL
10.10.2012.
u 14:38

Turistička zajednica grada Zagreba osvojila je i drugo mjesto u okviru projekta Volim Hrvatsku, akcija Zeleni cvijet u kategoriji pojedinačni elementi i to za Turistički informativni centar na autobusnom kolodvoru

Zagreb je osvojio prvo mjesto u kategoriji destinacija kulture u sklopu nacionalnog programa dodjele oznake kvalitete u kulturnom turizmu Experience Croatia, pohvalili su se iz Turističke zajednice grada Zagreba.

Početkom listopada povjerenstvo glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice u okviru projekta Volim Hrvatsku, akcija Plavi cvijet, Zeleni cvijet, EDEN – Europska destinacija izvrsnosti, Experience Croatia – Doživi Hrvatsku te Čovjek – ključ uspjeha u turizmu odabralo je dobitnike nagrada za poseban doprinos hrvatskom turizmu u 2012. godini.

Uz nagradu za najbolju kulturnu destinaciju u državi, Turistička zajednica grada Zagreba osvojila je i drugo mjesto u okviru projekta Volim Hrvatsku, akcija Zeleni cvijet u kategoriji pojedinačni elementi i to za Turistički informativni centar na Autobusnom kolodvoru Zagreb.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije