Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
crno-bijeli ciklus

Zagreb i Rovinj kroz objektiv Aleksandre Orlić

MGZ
21.10.2021.
u 11:36

Gostuje do 28. studenoga

Što su potres i korona učinili hrvatskoj metropoli, ali i epidemija Rovinju, može se vidjeti na izložbi crno–bijelih fotografija naziva “Anima” autorice Aleksandre Orlić koja se večeras u 19 sati otvara u Muzeju grada Zagreba.

Gostujuća je to izložba Muzeja grada Rovinja na kojoj autorica predstavlja ovjekovječene trenutke pomalo apokaliptičnog stanja u dvije drage joj i bliske sredine.

 – Ma koliko gradovi bili pusti, tihi, ranjeni i promijenjeni, svuda oko nas bilo je tragova optimizma i života koji nestrpljivo čeka da ponovno stisnemo “play”. Jer poštanski sandučići, grafiti i gradske lampe dobili su lica koja nam se smiješe i poručuju “Niste sami” i “Vidimo se sutra” – kaže Aleksandra Orlić. Izložba će se moći razgledati do 28. studenog. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije