Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakvo parkiranje

Audijem prepriječio put tramvaju pa ga podignuli i pomaknuli

parkiranje
Foto: Facebook
29.09.2017.
u 16:16

Fotografija je snimljena u zagrebačkoj Ilici kod Trga Franje Tuđmana

Što učiniti kada tramvaj ne može proći zbog ne baš pametno parkiranog auta? Jedno od rješenja - jednostavno podići i pomaknuti auto.

Na popularnoj Facebook-stranici Parkiram kao idiot danas je objavljena fotografija na kojoj se vidi kako skupina ljudi diže stariji Audi parkiran na nogostupu tako da smeta tramvaju, dok u pozadini strpljivo čeka 11-ica. Fotografija je snimljena u zagrebačkoj Ilici kod Trga Franje Tuđmana.

- Kad se male ruke slože, sve se može... - stoji uz objavu.

- Svaka čast dečkima! I već kad su se potrudili mogli su ga na krov okrenuti pa nek' si vlasnik misli... - komentirala je jedna korisnica Facebooka.

Ključne riječi

Komentara 46

Avatar Django
Django
18:09 29.09.2017.

U ovakvom slučaju vozač tramvaja treba nazvati prometnu policiju, ovi trebaju zvati pauka koji vozi auto na za to određeno mjesto, bez da obavijesti vozača. To mjesto mora biti ograđeno i sa čuvarom, na najdaljoj mogućoj periferiji grada. Pa kada bahatnik svrati po auto neka ga traži. Prije ili kasnije javiti će se na policiju gdje će ga obavijestiti što je sa vozilom i naplatiti mu na licu mjesta kaznu propisanu zakonom. Potom vlasnik može sa potvrdom o plaćenoj kazni putovati po svoje vozilo. Kad dođe do čuvara treba mu, opet na licu mjesta, naplatiti ležarinu za vozilo i to minimalno za 24 sata. Tak se to dela u civiliziranom svijetu.

PR
prigorje
17:58 29.09.2017.

Trebalo je pozvati pauka i ispostaviti mu kaznu i račun za štetu nastalu obustavom tramvajskog prometa. Ovako nikom ništa. .

MA
marli
16:40 29.09.2017.

Seljačini 5 dana zatvora bez hrane

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije